Her kan du se vores menukort med lækre thailandske specialiteter fra vores restaurant

Forretter/snacks

1. Forårsruller – POPIR THOD 49,-

4 stk. hjemmelavede små thai forårsruller med fyld af kylling, gulerødder, hvidkål, selleri og glasnudler.
Hertil dip af sød chilisauce.

1v. Forårsruller (vegetar) – POPIR THOD 49,-

4 stk. hjemmelavede små thai forårsruller med fyld af gulerødder, hvidkål, selleri og glasnudler.
Hertil dip af sød chilisauce.

2. Indbagte tigerrejer – GUNG CHUP BANG THOD 59,-

6 stk. sprøde indbagte store tigerrejer.
Hertil dip af sød chilisauce.

3. Rejechips – KHAO KEAB KUNG 35,-

Hertil dip af sød chilisauce.

4. Kyllingespyd – SATÉ GAI 59,-

4 stk. marineret i kokosmælk, mild gul karry, hvidløg, østerssauce og soya.
Hertil dip af peanutsauce.

5. Risdejspakker – WANTON THOD 49,-

6 stk. med fyld af rejer, kylling, gulerødder og hvidløg.
Hertil dip af sød chilisauce.

6. Små spareribs – SEKRONG MOO THOD 59,-

Marineret i peber, honning og soya.
Hertil dip af sød chilisauce.

7. Kyllingevinger – BIIK GAI THOD 49,-

Stegt med peber, honning og soya.
Hertil dip af sød chilisauce.

8. Indbagte grøntsager – PAK CHUP BANG THOD 69,-

Sprøde indbagte grøntsager.
Hertil dip af sød chilisauce.

Salater

Kyllingebryst / tofu 89,-
Svinemørbrad / okseinderlår 99,-
Tigerrejer 109,-

10. Traditionel thaisalat – YAM

Med tomater, mild thai selleri, rødløg, agurk og spidskål blandet med en stærk chilimarinade.

12. Glasnudelsalat – YAM WUN SEN

Med rødløg, tomater og mild thai selleri blandet med en stærk chilimarinade.

11. Grøn papayasalat – SOM TAM 99,-

Grøn papayasalat med tomater, gulerodsstrimler, thailandske grønne lange bønner, cashewnødder og saltede jordnødder blandet med en stærk chilimarinade. Dette er en grøn ret uden kød.

Nudler og stegte ris

Grøntsager 79,-
Kyllingebryst / tofu 89,-
Svinemørbrad / okseinderlår 99,-
Tigerrejer 109,-

13. Stegte smalle risnudler – PHAT THAI

Vendt i sød soya og æg.
Med bønnespirer, gulerødder, spidskål og saltede jordnødder.

14. Stegte brede risnudler – PHAT SE EW

Vendt i sød soya og æg. Med spidskål og gulerødder.

15. Stegte ægnudler – PHAT MIE MOO DANG

Vendt i sød soya og æg. Med spidskål, broccoli, gulerødder og bønnespirer.

9. Stegte ægnudler – PHAT KEE MAO

Vendt i sød soya og æg. Med gulerødder, spidskål, forårsløg, broccoli, hvidløg, chili og sød basilikum.

16. Stegte ris – KHAO PHAT

Vendt i æg. Med babymajs, forårsløg, sukkerærter, gulerødder og tomat. Hertil soya sauce.

17. Stegte glasnudler – PHAT WUN SEN

Vendt i sød soya og æg. Med gulerødder, spidskål, forårsløg og broccoli.

Supper /m jasminris

Kyllingebryst 89,-
Tigerrejer 99,-

18. Hvid cremet kokosmælksuppe – TUM KAH

Med smag af citrongræs, galanga og limeblade.
Med champignon, tomater, spidskål og koriander.

19. Traditionel stærk, rødlig suppe – TUM YAM

Med smag af citrongræs, galanga og limeblade.
Med champignon, tomater og koriander.

Wokretter /m jasminris

Grøntsager 89,-
Kyllingebryst / tofu 99,-
Svinemørbrad / okseinderlår 109,-
Tigerrejer / andebryst / laks 119,-

20. Sursødsauce – PHAT PRIEW WAN

Stegt med ananas, tomater, agurk, spidskål, sukkerærter og forårsløg.

21. Østerssauce – PHAT NAM MAN HOI

Enkel og delikat ret i blid, salt østerssauce med forårsløg, peberfrugt og champignon.

22. Soyasauce og hvidløg – PHAT PAK

Stegt med sukkerærter, gulerødder, spidskål, babymajs og broccoli.

23. Hvidløg og peber – PHAT KRATHIEM PRIK TAI

Stegt med peberfrugt, gulerødder, champignon og koriander.

24. Cashewnødder – PHAT MET MAMUANG HIMAPHAM

Stegt med broccoli, babymajs, ananas, peberfrugt, sukkerærter og forårsløg.

25. Soyasauce og ingefær – PHAT KIENG

Stegt med peberfrugt, broccoli, forårsløg, champignon og babymajs.

26. Chili og hvidløg – PHAT GA PAU

Stegt med søde basilikumblade, gulerødder, babymajs, grønne bønner, bambusskud og peberfrugt.

31. Rød karrypasta – PHAT PET

Stegt med grønne bønner, bambusskud, peberfrugt, babymajs og hakkede limeblade.

Karryretter /m jasminris

Grøntsager 99,-
Kyllingebryst / tofu 109,-
Svinemørbrad / okseinderlår 119,-
Tigerrejer / andebryst / laks 129,-

28. Gul karry – GAENG KA RI

Mild karry udrørt i kokosmælk. Med gulerødder, broccoli, forårsløg og cashewnødder.

29. Grøn karry – GAENG KHIEW WAN

Udrørt i kokosmælk. Med bambusskud, thailandske auberginer, babymajs, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum.

30. Rød karry – GAENG PET

Udrørt i kokosmælk. Med bambusskud, grønne bønner, peberfrugt og sød basilikum.

32. Panaeng karry – GAENG PANAENG

Udrørt i kokosmælk. Med grønne bønner, peberfrugt,
gulerødder og babymajs.

33. Masaman karry – GAENG MASAMAN

Udrørt i kokosmælk. Med gulerødder, peberfrugt, kartoffelstykker og cashewnødder.

Børnemenuer

Kyllingebryst / svinemørbrad 69,-

34 Stegte ris – KHAO PHAT

Vendt i æg. Med babymajs, forårsløg, sukkerærter, gulerødder og tomat. Hertil soyasauce.

35 Stegte smalle risnudler – PHAT THAI

Vendt i sød soya og æg. Med bønnespirer, gulerødder, spidskål og saltede jordnødder.

36 Gul karry – GAENG KA RI

Mild karry udrørt i kokosmælk. Med gulerødder, broccoli, forårsløg og cashewnødder.